Fagdager i ernæring, 24.,25.og 26.oktober - Fagforbundet

Fagdager i ernæring, 24.,25.og 26.oktober

Fagforbundet Trøndelag, Seksjon helse og sosial inviterer til fagdager med Erlend Eliassen.

Til deg som jobber

med ernæring

 

Sted: 24.oktober. Kurset avholdes på Børsa Bedehus, Skaun

         25.oktober. Kurset avholdes på Folkets hus, Sverresgt.4, Namsos.

         26.oktober. Kurset avholdes på Ole Vig vgs. auditoriet, Stjørdal

Tid alle dager: kl. 10:00 – 15:00 inkludert enkel lunsj.

 

Målgruppen er: kjøkken og kantine ansatte, ernæringskokker, ernæringsfysiolog, ernæringskontakter samt andre som jobber med mat i institusjoner.

 

Tema:

  • Virkemidler for å lykkes med ernæringsarbeid, den viktigste jobben!
  • Kokkens rolle og betydning, underernæring/feilernæring, samarbeid og kommunikasjon, etisk refleksjon, arbeidsmiljø, case, måltidets muligheter(film). Matsvinn. Fremtidens institusjonsmat og kjøkken

 

Foreleser:

Erlend Eliassen, avdelingsleder og kostøkonom Nygård bo og behandlingssenter. Styremedlem i ernæringsfaggruppa til Fagforbundet. Vært med å utarbeide kosthåndboken.

 

 

Økonomi/reisemåte/permisjon:

  • Utgifter til reise fordeles på deltagende fagforeninger (reisefordeling)
  • Det skal søkes permisjon med lønn. Evt. tapt arbeidsfortjeneste må dekkes av fagforeningen
  • Reisen skal foregå på billigst mulig måte. Kjøring skal avklares med den som er ansvarlig for arrangementet.
  • Gratis for medlemmer i Fagforbundet, enkel servering

 

Bindende påmelding innen 23. oktober 2017. 

Ta kontakt med din lokale fagforening for påmelding.

 

Med hilsen
FAGFORBUNDET TRØNDELAG

 

Tove Randi Olsen

Seksjonsleder Seksjon helse og sosial

 

 

Si hva du mener